Ik beslis!

jong en bewust van mijn privacy

Wat Wat

Jongeren zitten af en toe eens met vragen die onbeantwoord blijven of keuzes die écht niet makkelijk te maken zijn. Samen met meer dan 70 partners lanceerde De Ambrassade op 1 oktober het nieuw jeugdinformatiemerk WAT WAT. WAT WAT is een platform waar je met al je vragen terecht kan, waar je verhalen en getuigenissen van andere jongeren kan vinden en waar je de juiste hulplijn vindt als dat nodig is. Maar WAT WAT zijn ook gewoon leuke verhalen, grappige filmpjes en nieuwe weetjes. WAT WAT is je compagnon de route en zal af en toe opduiken als je op zoek bent naar informatie. Ook “ik beslis’ droeg zijn steentje bij!

Wij engageren ons voor kwaliteitsvolle jeugdinformatie. Samen met de andere partners van WAT WAT werken we zo aan informatie waarmee kinderen en jongeren keuzes kunnen maken en hun identiteit op een positieve manier ontwikkelen. Lees hier meer info.

'ik beslis' valt in de prijzen!

’T Is hier al Oscarseizoen! Onze vernieuwde privacyverklaring op maat van jongeren heeft een award in de wacht gesleept! En wat voor één! We wonnen de publieksprijs van de “Global Privacy and Data Protection Awards”, uitgereikt tijdens de internationale conferentie van Privacy toezichthouders. Dat is een mond vol, maar kortweg komt het hier op neer: onze duidelijke privacyverklaring was gewoon de beste! Kijk zelf maar!